94 MEDLEMMAR | 5 Online | Feb 23, 2020 17:54:45
Om oss

Auktion för ALLA, som vill köpa och sälja använda och begagnade och nya sex-leksaker, underkläder. Ja allt inom sex.

Sefilmer.nu är ett hobbyföretag som ligger under Smart Walk Ltd.

STRÄNGT FÖRBJUDET ATT:

  • Erbjuda/sälja sex.
  • Förbjudet att erbjuda IRL.
  • Lämna ut personliga uppgifter till köparen/säljaren.
  • Skriva en länk som är konkurrerande verksamhet eller om det inte har med auktionen att göra.

ÄR DU BLOCKAD?

Det ska mycket till för att vi ska blockera en medlem. Har du fått en blockering är det för att du inte uppfört dig korrekt som medlem. En block gäller för alltid. Väljer du att kontakta oss från ett annat nyskapat konto för att handla och gör inbetalning till oss, då kommer inga pengarna att återbetalas. Du är alltså blockerad överallt även om vi för tillfället bara har blockerat dig på ett ställe och väljer du att göra inbetalning ändå är det på din egna risk. 

Det finns ett undantag och det är en avgift på 250 kr för att bli uppblockad. Missköter du dig även då kommer avgiften att stiga med 250 kr för varje gång, så för att bli uppblockad en andra gång måste du alltså betala 500 kr, osv.

VUNNIT EN AUKTION UTAN BETALNING

Lägger du en order, men inte betalar och uteblir utan att ge säljaren information om att du inte längre ska ha, skulle detta uppkomma regelbundet så blir du blockad för alltid. Detta är för att vi ska både ha seriösa köpare och säljare. 
Det är ditt ansvar att du betalar för en vinst, samt kan betala när du lagt din beställning.

COPYRIGHT

Vi har copyright på ALLT material på sidorna, vilket innebär att det är STRÄNGT FÖRBJUDET! att sprida material som finns på sefilmer.nu.