94 MEDLEMMAR | 2 Online | Feb 23, 2020 18:52:30
Adult Auktion
adult-banner-smal.png
FAQ
Allmänt
Ser köparen mina uppgifter?
Självklart så är du anonym och vi lämnar aldrig ut dina uppgifter. Om du skickar ett paket så är det ditt eget ansvar om du anger din adress. Vi rekommenderar att enbart skriva ditt användarnamn som avsändare och spara kvittot.
Jag har inte fått något email med aktiveringslänken!
Det kan ha hänt att det har hamnat i din mapp för skräppost. Ibland kan din E-post leverantör missta email från oss som skräppost, dock förekommer speciellt Gmail. Har vårt mail hamnat i din skräppost? Klicka på knappen "Ej skräppost" eller lägg till vår mailadress i din kontaktlista.
Varför är mitt konto låst?
Det kan variera på två saker. 1. Obetald underlag: När ett konto är låst handlar det allt som oftast om ett obetalt underlag. Betala in underlaget och meddela oss så låser vi upp det så snart vi ser betalningen. 2. Bryter mot våra Regler: Om det är detta fallet så kan det bero på en dem saker som du kan läsa på våra Regler. Du kan alltid kontakta oss så kan vi kontrollera orsaken.
Skapa konto
Dina uppgifter ges aldrig ut.De uppgifter som syns på sidan ärAnvändarnamnetStadLandResten av dina uppgifter är hemliga och vi delar aldrig ut dem.
Vad är "Fler Auktioner"?
När du lägger upp en auktion för att sälja så får du val under: "Auktionens typ".Där du kan välja mellan "Standard auktion" och "Fler Auktioner".Standard auktion är när du enbart vill sälja en produkt/tjänst.Fler auktioner är när du har fler av samma produkt/tjänst. Vi rekommenderar att du väljer "Standard auktion" och lägger upp flera under en viss tid för då får du mer betalt."Fler auktioner" är till för om man har partier och vill sälja dem snabbt och samt slipper du lägga ner en massa tid för att lägga upp samma auktioner för samma produkt.